Rólunk

KORSZERŰ FÜRDŐBLOKKOK, MAGAS MINŐSÉG

CÉGÜNKRŐL

A Sanipex Hungaria 1993-ban alakult, magyar tulajdonban lévő vállalat, két cég termékeinek kizárólagos magyarországi forgalmazójaként. Mindkét termék korszerű, magas műszaki színvonalat képvisel a mai Európa iparában.

A SANIPEX víz -és fűtési rendszer 1990 óta ismert és forgalmazott termék hazánkban. Jellemzője az egyedülálló szabadalmaztatott peremes szorítókötés, mely számos műszaki és a kivitelezés során jelentkező előnyt rejt magában. A széles termékskála, 2001-től kibővítve a SANIPEX MT többrétegű csőrendszerrel, minden a mai igényeket megfogalmazó műszaki megoldás kielégítésére alkalmas.

A másik termék a „SANSYSTEM” típusú előre gyártott, modul, térelemes fürdőblokk. A gyártástechnológia és formatervezés fejlődése 25 éves múltra tekint vissza, ezáltal a termék is több generációs változáson ment keresztül.
1996-ban a know-how megvásárlásával megkezdődött a termék hazai gyártása, amely nagymértékben segítette a vevők rugalmasabb kiszolgálását és egy versenyképes ár kialakítását.

 

A két termék forgalmazása mellett, illetve azokhoz kapcsolódóan foglalkozunk komplett épület-gépészeti kivitelezéssel.
Mindkét forgalmazott termék kiemelkedő jellemzője a hosszú élettartam és a rendkívüli garancia. A több évtizedes gyártási és beépítési tapasztalat minden esetben biztosíték a megrendelő részére, hogy tökéletes műszaki megoldáshoz jut.

Legjelentősebb megrendelőink az egészségügyi és szociális intézmények, továbbá a szálloda és vendéglátóipar, valamint kivitelező-, beruházó cégek, vállalkozók, szerelők.

SIKERES PÁLYÁZATAINK

PM_KKVESZKOZ_2017/205

KMOP-1.2.1-13/B-2013-0121

KMOP-1.2.1-11/A-2011

KMOP-2008-1.2.1/A

ÖNNEK AJÁNLJUK

Bősz István

ügyvezető igazgató

Melts László

ügyvezető igazgató

Bősz Krisztián

beszerzési vezető

Mészáros Andrea

titkárságvezető

Kérdése van?

Forduljon hozzánk bizalommal!